Про нашу каву

Кав’ярня закуповує зерно Арабіка і Робуста виключно останнього року врожаю, найвищої сортності, відбірного калібру, марка Specialli coffee.

Алгоритм обсмажування розроблено в кав’ярні. Він є унікальним і оптимальним для кожного виду кавових зерен: як чистих сортів, так і купажів. Купажі - це унікальні кавові суміші розроблені дегустаторами кав’ярні. Для обсмажування використовується ростер з комп‘ютерним управлінням режимами обсмажування. Завдяки цьому гарантується висока стабільність режимів і якість обсмажування. Так як обсмажуються невеликі партії зерна, то це дає змогу забезпечити однаково рівномірне обсмажування всіх зерен.

Після обсмажування зерно проходить процес охолодження, і додатковий контроль.

Обсмажені зерна також проходять процедуру витримки для розкриття ароматів букетів зерна і смаку по розробленій в кав’ярні технології.

Кава поміщається в спеціальну упаковку для оптимального зберігання всіх параметрів її смаку.

ТАК НАРОДЖУЄТЬСЯ ФРЕШКАВА

У 2008р. кав’ярню «Золотий дукат» представлено до загальнонаціональної Нагороди Лідери ХХІ століття «Вища проба» за високу якість та високу конкурентоспроможність торгових марок :Фрешкава, Чоколяда та Чар зілля.

В 2009р Міжнародна громадська організація «Асамблея ділових кіл України та Європи» відзначила мережу кав’ярень «Золотий дукат» нагородою «Золотий символ якості національних товарів та послуг» за надання високоякісних послуг та бездоганність продукції.

У 2011 році Швейцарський Інститут Стандартів Якості «SIQS» (м. Цюріх, Швейцарія) присвоїв франчайзингу «Золотий дукат» міжнародний сертифікат якості №37 за відповідність світовим стандартам якості торгових марок: «ФРЕШКАВА», «ЧОКОЛЯДА», «ЧАР-ЗІЛЛЯ», «МАРЦИПАН». Отримання Сертифікату якості «SIQS» підтверджує, що продукція/послуги «Золотого дукату» вирізняється високою якістю, конкурентоздатністю та рекомендуються міжнародними експертами до експортування на світовий ринок.